2013. március 14., csütörtök

Angyalokkal csókolózni veszélyes...

Mivel mostanában fejeztem be Thomas Brezinától Az Ördögi Angyalok sorozat első könyvet, melynek címe az Angyalokkal csókolózni veszélyes címet kapta, gondoltam, írok róla egy kis kedvcsinálót :)

Fülszöveg:
Vajon szabad angyalokkal csókolózni? A 13 éves Vicky számára a válasz több mint kristálytiszta: naná! Vicky egy átlagos problémákkal küszködő átlagos tinédzser. Két barátnőjével, Nessával és Gloriával együtt egy szerelmi nyomozóirodát vezetnek, de ahogy ez lenni szokott: reklám nélkül nem működik semmi… Ám ekkor jön a mentőötlet − szórólapok! A legmegfelelőbb helyszín pedig egy temető, ahol Azrael, a magányosan ácsorgó angyalszobor pont kapóra jön a fotózáshoz. Vicky a fénykép kedvéért megcsókolja a márványszobrot, de egy szörnyű balesetben a szobor darabokra hullik. Azrael a szerencsétlenségnek köszönhetően átadja a lánynak a képességeit, és attól a perctől kezdve Vicky élete fenekestül felfordul…



Eredeti megjelenés éve: 2009
Egmont-Hungary, Budapest, 2009
184 oldal · ISBN: 9789636294106 · Fordította: Markwarth Zsófia


Értékelésem:
Igazából tetszett, de mégsem annyira. Nem tudom eldönteni. Pedig azért az alaptörténet jó volt. De azért Vicky egy kicsit béna volt benne. Nem értem, miért kellett folyton még többet vállalnia, amikor egy nyomorult feladatot nem tudott teljesíteni, azt, hogy ne változzon kővé. Aztán szegény Azrael is ott volt. Hogy bánt vele… Még a fejét sem tudta odébb vinni :)
(Ezt nem is kellett volna megtennie, mert különben hogyan fogják összerakni szegény angyalt?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése